tiistai 5. kesäkuuta 2012

Pikapäivitys

Kuulumisten ja kannanottojen päivittely on nyt jäänyt viime aikoina hieman vähemmälle, syystä että teen tässä pienimuotoista piirustusprojektia jonka toivottavasti nyt lähiaikoina saan sille mallille, että pääsen täälläkin esittelemään. Paperien ja kynien keskellä siis on mennyt kaikki liikenevä vapaa-aika, mutta mikäs tuossa tehdessä sellaista työtä, joka ei edes tunnu työltä!

Nyt on muuten julkaistu myös Venla -kirjasarjan toinen osa! Viime kesänä näki päivänvalon painosta siis Päivi Lukkarilan kirjoittama hevosharrastusta aloittelevan lasten hevoskirjasarjan eka osa, Venlan alkeiskurssi, ja nyt viimein oli aika jatko-osan, Venlan kesäponin. Itse olen siis osallistunut kirjojen tekoon kuvitusten verran, eli kansi ja kaikki sisustan kuvitukset ovat omasta kynästä lähtöisin. Kolmas osa seuraa perästä nyt syksyllä.

Lisää kirjasta voit lukaista Kariston sivuilta: Venlan alkeiskurssi sekä Venlan kesäponi

Kesäisiä terveisiä kaikille Kainuusta! 



Kyllä nykypuhelimilla saa sitten hyviä kuvia, parempia kuin omalla, muutaman vuoden vanhalla digipokkarilla. Oon tosiaankin tainnut hieman jäädä kehityksen kelkasta. Ei meinaan mun nuoruudessa onnistunut ;-)

Palaamisiin!

ps. päivitin hiukksen myös omia kotisivuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti