sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Arvontatulokset

Mainiota marraskuun alkua!

Johtuen kiireistä en julkaise varsinaista päivitystä vielä, vaan vain lupaamani arvonnan voittajat. Muita kuulumisia tulossa piakkoin. Tässä kuitenkin 3 onnekasta palkintojen voittajaa! Voittajat - laittakaa yhteystietonne tulemaan :)


Anonyymi seuraavalla kommentilla:

Oi, jouluinen ilta kuulostaa ihanalta...sellainen ilman muuta! Muutenkin tiedän, mistä joululahjat tulen ostamaan...se hoituisi sit samalla reissulla =)

ninnuska seuraavalla kommentilla:

Kiva että blogit on yhdistetty, seurailin entistäkin mielenkiinnolla ja maalaispuodin myös, mukava löytää ne nyt samasta paikkaa :) kauniita kuvia on kiva ihailla, fiilistelyt ja elämänmakuinen teksti tuo aina hyvän mielen. Ne vanhemmat mielipidekirjoituksetkin olivat mukavaa luettavaa, mutta niin myös tämä uudempi linja. Entisiä laukku-, tuoksu- ja muita vinkkejä vähän kaipailen takaisin. Kainuulaisena myös paikalliset paikkavinkit kiinnostavat. Kaikesta huomaa että olet oikealla alalla, onnea jatkoon :)

sekä Sini seuraavalla kommentilla:

Jouluinen sisustusilta olisi tosi mieleinen. Osallistuisin ystäväni kanssa aivan varmasti :)

Lukijaksi rekisteröityneille myös pikkupalkinnot luvassa - voitte myös laittaa yhteystietonne (postiosoite) tulemaan (info (at) minella.fi !

Kiitos kaikille osallistumisesta ja tervetuloa seuraamaan menoa jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti