lauantai 30. marraskuuta 2013

Suuri poistoale!


Minellan suuri poistoalennusmyynti alkoi JO NYT, eli kerrankin voi hankkia joululahjat jo sopivasti ennen joulua, eikä vasta joulun jälkeisistä alennusmyynneistä!


Eli kaikki muut, paitsi retro- ja vintagetyyliset tuotteet lähtevät nyt alennushinnoin! 

Suurin osa tuotteista on -20 %, osa jopa -30 %, joten kurkkaa pian TÄNNE ja tilaa persoonalliset, massasta erottuvat joululahjat läheisille tai vaikkapa omaksi iloksi.


Alennusmyynnin takana on valikoiman uudistaminen. Kaikkein suosituimmaksi tuotesarjaksi heti alusta noussut ranskalainen Natives saa pian varastoon täydennystä, ja rinnalle tulee myös toisen vintagehenkisen merkin tuotteita. Itse olen myös aika lailla tykästynyt fiftarimeininkiin, vaikka en (ainakaan vielä) ole ihan sille asteelle hurahtanutkaan, että se näkyisi ulospäin pukeutumisen ym. kautta. Mutta koko ajan kiinnostaa enemmän, keräilen kaikenlaista vanhaa tavaraa, selaan tietoa fiftaritapahtumista ja luen alan lehteä (kotimainen sellainen nyt aivan vasta on muuten tullut kauppoihin, nimeltään Golden Vintage, kannattaa kurkata!).


Toiminta myös muuttuu ainakin toistaiseksi niin, että toiminta keskittyy verkkokauppaan, mutta tilatut tuotteet voi jatkossakin tulla noutamaan puodilta Paltaniemeltä. Keväällä katsotaan kesän tilanne sitten erikseen.
Tämä menettely mahdollistaa paremmin myös sen, että pystyn panostamaan myös kuvitustöihin Minella Designin kautta.

Pitemmittä puheitta, nyt täytyy lähteä valmistautumaan Joulutori -tapahtuman seuraavaan päivään - tämä eka meni todella kivasti, porukkaa kävi paljon ja muutenkin tapahtuman järjestelyt hoituivat nappiin.
Tervetuloa paikalle! Jos et pääse, käyhän tutustumassa verkkokaupan huikeisiin tarjouksiin ja poimi rusinat pullasta!



2 kommenttia:

  1. Oijoi, miten IHANA fiftari-ilme! Niin nostalgista... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta, siinä on sitä jotain..menneissä vuosikymmenissä :)

      Poista